Finále Lenovo Legion Tryhard LoL Awards 2018 je tady: zvolte nejlepší streamerské momenty a vyhrajte
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Finále Lenovo Legion Tryhard LoL Awards 2018 je tady: zvolte nejlepší streamerské momenty a vyhrajte

Finále Lenovo Legion Tryhard LoL Awards 2018 je tady: zvolte nejlepší streamerské momenty a vyhrajte

Giry

Giry

13. 2. 2019 13:00 5

Přichází druhé kolo ankety. Hlasujte o nejlepší moment!

Reklama

Ze všech klipů, kterými jste nominovali české a slovenské streamery v prvním kole naší ankety, jsme vybrali ty nejlepší a roztřídili do čtyř kategorií. Vy nyní můžete zvolit absolutní vítěze, stačí hlasovat. Zvolte, který streamer je největší smolař či frajer.

Hlasuj a vyhraj

I tentokrát vás odměníme, pokud se zúčastníte. Nevyhráli jste během nominace? Nezoufejte, úplně stejné ceny totiž máte nyní možnost vyhrát ještě jednou. Znovu hrajeme celkem o 9 000 RP a herní doplňky od Lenovo Legion. V tomto kole vyhrávají tři hlasující.

Hlasování

Kategorie Nejlepší play roku:

  • Začneme luxusním pentakillem od Dvorsona v zápase, který komentoval Xnapy. S Twitchem je důležité počkat si na správný moment a to Dvorson zvládnul na jedničku. Klip zde!
  • V druhém klipu se Smoke jako support Zyra ukázal v 2v3 situaci a svému marksmanovi připravil triplekill. Takového supporta by si přálo každé ADC. Klip zde!
  • Není důležité zabít soupeře, ale zabít soupeře stylově. Proč by Xnapy zabíjel nepřátelskou bot linku postupně, když je může zničit na jedno Q. Klip zde!

*quiz 6*


Kategorie Smolař roku:

  • Bug catcher Sneaky? Ale kdepak, to se jen nFearCZ snaží junglit za Kindred, ale Riot je trochu proti. Prostě nehorázná smůla. Klip zde!
  • Další smůlu měl Xnapy na botlince. Riot toho Galia nějak buffnul ne? Klip zde!
  • Tohle se stalo určitě nejednomu z nás. Streamer Zyralesbian zapomněl zmáčknout tabulátor a podívat se, co nepřátelský Zac staví. A stálo ho to život. Klip zde!

*quiz 7*


Kategorie RIP 2018:

  • Všichni to známe. Odejdeme z linky, která probíhala celkem vyrovnaně, a přijdeme na mid, kde váš spoluhráč poctivě feedoval. Nepřátelskému assassinovi pak stačí milisekunda, aby vás poslal do věčných lovišť. O tom se přesvědčila i Pomelocha. Klip zde!
  • Pomelocha ještě jednou. Na streamu RainbowRose43 se proletěla až k nepřátelskému obchodníkovi. tohle načasování se jen tak nevidí. Klip zde!
  • Miken si v tomto klipu dokázal poradit se Shacem a tak tak přežil, nakonec se ale zničeho nic objevila vedle Riven a nedala mu šanci. Reakce streamera mluví sama za sebe. Klip zde!

*quiz 8*


Kategorie 300 IQ:

  • Zajímá vás, jak v Riotu vznikala Kai’Sa? Xnapy vám to poví, takový příběh nevymyslí nikdo s IQ nižším, než 300. Klip zde!
  • Spoluhráč streamera KostickaTV narýsoval se svým 300 IQ parádní ultimátku. Jedinou schopností zabil tři šampiony a připsal si quadrakill. Nenechte se zmást angličtinou, Kostička streamuje i v češtině. Klip zde!
  • Chcete si změřit svoje IQ? Poslechněte si Koryyho komentování tohoto zápasu. Pokud nerozumíte všemu, co říká, vaše IQ na to jeho prostě nestačí. Klip zde!

*quiz 9*


Hlasování končí v pátek 22.2.2019 v pravé poledne. Ze všech hlasujících vybereme 3 hráče, které poté vyhlásíme v dalším článku. Tak hodně štěstí a nezapomeňte dát svému oblíbenému streamerovi vědět, že jeho klip může vyhrát v Lenovo Legion Tryhard LoL Awards 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama