Schalke 04 dále posiluje, Cody Sun se upsal Clutch Gaming
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Schalke 04 dále posiluje, Cody Sun se upsal Clutch Gaming

Schalke 04 dále posiluje, Cody Sun se upsal Clutch Gaming

Filip Vít

Filip Vít

13. 12. 2018 17:00

Další změny v amerických a evropských soupiskách.

Reklama

Další nadílka esportových novinek je tu. Topař Odoamne si našel tým, Amazing se přesunuje mezi manažery týmu a Cody Sun se přesunuje do akademie.

Odoamne bude novým topařem Schalke 04

Nedávno jsme vás informovali, že se do Evropy vrací IgNar, jenž podepsal smlouvu se Schalke 04. Fotbalový gigant v LEC se změnami nepřestává. Poté, co odešel Vizicsacsi do Splyce, muselo vedení Schalke najít adekvátní náhradu. Tu také našlo, když do týmu přichází Odoamne právě ze Splyce. Vizacsacsi si tak s Odoamnem prohodili dosavadní působiště. Rumunského toplinera bude podporovat z jungle Memento.

Amazing se rozhodl opět ukončit hráčskou kariéru. Otázka je, jak dlouho mu to vydrží. Německý jungler, kterého jsme v jarním splitu mohli vidět i za komentátorským pultem, setrvá dále v Schalke 04, nyní však jako strategický manažer v akademii.


Cody Sun míří do akademie Clutch Gaming

Po příchodu Banga do 100Thieves visel nas Cody Sunem otazník. Smlouva mu vypršela, a stal se tak volným agentem. Zájem projevil nakonec Clutch Gaming, kde by se měl Cody Sun stát součástí akademie. V "A" týmu bude roli střelce totiž hájit Piglet, jenž byl uplynulou sezónu právě v akademii CG a nyní dostává od organizace možnost zviditelnit se v nejvyšší americké soutěži.

Schalke 04 dále posiluje, Cody Sun se upsal Clutch Gaming

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama