Ask Riot: Rankedy a nový autofill
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ask Riot: Rankedy a nový autofill

Ask Riot: Rankedy a nový autofill

Reibl

Reibl

16. 11. 2018 13:00

Riot plánuje drobné změny autofillu.

Reklama

Blíží se velké změny hodnocených her. Riot se proto rozhodl odpovědět na několik dalších otázek, které se týkají rankedů. Tentokrát odpovídali Rioťáci Sapmagic a Gortok.

Když budu challenger, dostanu zlatý recall navždy?

Ne. Zlatý challenger recall vám zůstane pouze po dobu, kdy budete v challengeru. Jedná se o velmi exkluzivní odměnu, která vás může motivovat zůstat mezi těmi nejlepšími na serveru.

Přemýšleli jsme i nad možností, že bychom speciální recall nechali hráčům jako odměnu za dosaženou pozici. Jenže potom by hráči neměli takovou motivaci snažit se dále v průběhu sezóny.

Jak bude autofill fungovat v nových rankedech? Plánujete nějaké změny?

Ano, hned několik změn. Autofill bude stále přítomen. Změní se hlavně samotné vyhledávání her a vaše odměna v podobě cenných LP. Pokud vyhrajete hru v autofill pozici, získáte pár bonusových LP do vaší hlavní pozice, kterou jste původně chtěli hrát. Druhou změnou je MMR, na kterém budete autofill hru hrát. Vezmeme si příklad, kdy jste na pozici mid Platinum 1, ale dostanete autofill na supporta. To znamená, že odehrajete hru na MMR supporta, ne midu, který jste původně chtěli hrát.

Budete mezi splity dělat nějaké větší změny?

Sami ještě nevíme. Následující sezóna bude první, ve které se splity vyskytnou. Plánujeme se přizpůsobit reakci komunity.

Dle aktuálního plánu hodláme provádět nezbytné změny v období začátku splitů. To ovšem neznamená, že se budou dít větší změny. Ty se vždy odehrají v předsezóně. Pokud bude třeba urgentně změnit něco většího ve hře, vynasnažíme se, aby se tomu tak stalo kolem přelomu splitu.

Bude se vylepšení emblému přenášet mezi divizemi?

Ano. Pokud v prvním splitu získáte vylepšení za silver a v dalším dosáhnete goldu, tak se vylepšení přenese a bude stále aktuální.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama