WSOP - Největší pokerová akce světa právě v České republice
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek WSOP - Největší pokerová akce světa právě v České republice

WSOP - Největší pokerová akce světa právě v České republice

Giry

Giry

16. 10. 2018 06:00

Znovu jsme se dočkali WSOP v ČR.

Reklama

Hráči i fanoušci pokeru se dočkali a do České republiky se znovu vrátila největší a nejprestižnější pokerová série světa - World Series of Poker (WSOP). Výhra v alespoň jednom z turnajů WSOP znamená odnést si jednak obrovský balík peněz, jednak zlatý náramek pro vítěze, hlavně ale nesmazatelný zápis do pokerové historie.

Od 15. října do 2. listopadu 2018 se tisíce hráčů utká o celkem 10 náramků, ale také minimálně €15,000,000, tedy v přepočtu přes 385 milionů korun, které si mezi sebe rozdělí vítězové jednotlivých turnajů. Na WSOP Europe se pravidelně sjíždějí ty největší pokerové hvězdy, ale také sportovní superstar a další celebrity. V minulosti si přijeli zahrát pokerová jména jako Phil Ivey nebo rekordman v počtu vyhraných náramků z WSOP Phil Hellmuth.

Česká republika, respektive King’s Casino Rozvadov, je mimo Las Vegas jediným místem na světě, kde se turnajová série WSOP koná a šance na triumf tak pro české ale i evropské hráče nikdy nebyla vyšší. Právě rozvadovské King’s nabízí pro někoho možná trochu paradoxně nejlepší podmínky pro hraní pokeru. To vše díky mnohaleté práci Leona Tsoukernika, kterému se doslova na zelené louce podařilo vybudovat jedno z nejprestižnějších kasin na světě.

WSOP - Největší pokerová akce světa právě v České republice

Příběh Martina Staszka na WSOP před lety očaroval Česko

Ani Češi se na takto obrovské akci neztratili. Mezi nejúspěšnější a nejznámější příběhy patří jednoznačně druhé místo z hlavního turnaje WSOP 2011 odměněné 98 miliony korun, na které dosáhl Martin Staszko ve své legendární flanelové košili. Dodnes je Martin alespoň do financí nejúspěšnějším hráčem pokeru u nás, a tato meta se bude velmi těžko překonávat.

Rozhodně ale nesmíme zapomínat ani na naše další náramková vítězství. Historicky první náramek pro Českou republiku vyhrál v roce 2012 Tomáš Junek. Na další výhru jsme si museli počkat až do roku 2017, kdy nejdříve porazil všechny své soupeře v Las Vegas Artur Rudziankov, a poté jsme na evropské zastávce WSOP získali další 3 náramky od Marina Kabrhela, Matouše Skořepy a Lukáše Záškodného.

České hody snad zopakujeme i v roce 2018 a přihlásit se nebo fandit může opravdu každý přímo na místě nebo i ze svého domova díky přímým přenosům přímo z pokerového sálu.

18+ Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama