Vsaď si na Worlds 2018 u Tipsportu
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Vsaď si na Worlds 2018 u Tipsportu

Vsaď si na Worlds 2018 u Tipsportu

Giry

Giry

12. 10. 2018 18:00

Vsaď si v průběhu zápasu!

Reklama

Chceš si vrchol letošního roku užít ještě více? Ať už se chceš stát profesionálním sázkařem nebo si jen okořenit zážitek ze světového šampionátu v League of Legends trochou adrenalinu, teď je tu pro tebe jedinečná příležitost jak využít své znalosti LoL profi scény. Na Worlds můžeš u Tipsportu sázet live, tedy v průběhu samotného zápasu. Prohlédni si picky obou týmů, zhodnoť aktuální situaci ve hře, ověř, kdo kontroluje mapu a ve správný okamžik si vsaď na vítěze zápasu. Můžeš také sázet na nejbližší události ve hře, jako kdo zabije příštího Barona nebo kdo získá příští kill.

Před zápasem se podívej na názor komunity

Na svůj oblíbený tým si samozřejmě můžeš vsadit i před zápasem. Navíc si na webu Tipsportu můžeš prohlédnout, kterému týmu sázkaři věří nejvíc. Informace můžeš načerpat z analýzy zápasů od zkušených členů největší sázkařské komunity v Česku. Inspirovat se můžeš také tiket arénou, kde sázkaři sdílejí své tikety.

Začít lze úplně zadarmo a navíc ti dáme až 50 000 Kč

Váháš, zda se sázením začít? Za zkoušku opravdu nic nedáš. Pokud je ti víc než 18 let, založ si zde účet u Tipsportu a dostaneš zcela zdarma 150 Kč na své první sázky! To ti vystačí na pěkných pár sázek. K první dotaci na sázkařský účet dostaneš navíc 100 procent vkladu zdarma až do výše 50 000 Kč. Podrobné info najdeš tady

Jak kurzové sázení funguje?

Je to opravdu jednoduché. Vyber si v nabídce esportů turnaj, zápas a tým, na který chceš vsadit. Čím nižší je kurz, tím více sázková kancelář favorizuje daný tým. Pokud si vsadíš za 100 Kč v kurzu 1.3, vyhraješ v případě správného tipu 130 Kč (tedy součin kurzu a vkladu). Samozřejmě pokud vsadíš vyšší kurz, může být výhra mnohem vyšší, ale riziko prohry tvého vkladu roste. Můžeš vsadit i více zápasů najednou, výhra se potom vypočítá jakou součin všech vsazených kurzů a vkladu na sázku. Jediná podmínka je, že musíš být starší 18 let.

Blogy o esportech

Na Tipsportu můžeš psát blogy o esportech nebo o čemkoliv tě napadne a být za to odměněn. Více informacích nalezneš je zde.

Analýzy zápasů – příležitost pro znalce esportů

Sleduješ pravidelně zápasy profesionálních týmů z League of Legends? Máš přehled o formě hráčů, aktuální sestavě týmů a dalších informacích z oblasti profesionálního LoL? Pokud ano a máš chuť se se svými názory podělit a diskutovat o nich s komunitou sázkařů, pak je tu pro tebe jedinečná možnost analyzovat profesionální zápasy v League of Legends na webu Tipsportu. Za jednu analýzu si navíc můžeš vydělat až 400 Kč. Počet analýz za den není nijak omezen. O tom, jak budeš úspěšný, rozhoduje pouze komunita sázkařů. Odměnu za analýzu získáš v případě, že se jí inspiruje alespoň deset sázkařů (více zde).

Jak analýzy fungují?

Vyber si některý zápas z aktuální nabídky kurzů na Tipsportu. Napiš k němu krátký text, kde rozebereš šance týmů na úspěch. Uveď například: kdo je podle tebe v zápase favorit, jaké klíčové momenty budou rozhodovat o vítězi, kteří hráči mají formu, kteří ji naopak nemají a další zajímavosti o zápase. Analýzu můžeš sdílet na svém blogu, facebooku, twitteru, propagovat ji na streamu na twitchi, v diskuzích nebo třeba mezi přáteli na Steamu. Prostě kdekoliv tě napadne. Přímo na tvojí analýze můžeš sledovat počet přečtení, počet inspirovaných sázkařů, počet lidí, kteří ji kladně ohodnotili nebo diskutovat v chatu pod rozborem. Všechny důležité statistiky o analýzách najdeš přehledně zobrazené ve tvém profilu. Pokud se bude tvoje tvorba komunitě sázkařů líbit, nastaví si sázkaři tvůj profil na sledování. Tím se rozšíří tvoje obecenstvo a také šance na inspirace. Zaujala tě možnost analyzovat zápasy a je ti více než 18 let? Zaregistruj se tady a pusť se do toho!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama