Trojice skinů zdarma bude dostupná jen do konce července
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Trojice skinů zdarma bude dostupná jen do konce července

Trojice skinů zdarma bude dostupná jen do konce července

Reibl

Reibl

28. 6. 2018 18:00 3

Skiny na Garena, Tristanu a Alistara už nebudou zdarma.

Reklama

Dlouhou dobu jste mohli získat 3 skiny úplně zdarma za sledování sociálních sítí League of Legends. Riot Girl Tristana byla za like na Facebooku, Dreadknight Garena jste získali za sledování Twitter účtu a Unchained Alistar vám přibyl do sbírky po odběru Youtube kanálu. Pro nováčky bylo navíc výhodné i to, že se skinem dostali také postavu. V minulosti tedy tato akce ušetřila hráčům jak RP, tak i IP (dnes modrou esenci).

Celá tato akce začala v dobách, kdy Riot potřeboval budovat fanouškovské základny a ve hře nebyl žádný Loot zdarma. Doba se změnila, skiny jde získat zdarma a postavy rychleji. Ještě je však šance, pokud některý z těchto skinů nemáte. Stačí jít na oficiální stránky podpory pro League of Legends (odkaz), přihlásit se pod svým účtem a jako typ žádosti vybrat "Časově omezené promo skiny". Na konci stačí vybrat skiny, které chcete a potvrdit.

Od 1. 8. nepůjde skiny Unchained Alistar a Riot Girl Tristana. Dreadknight Garen zůstane dostupný za 975 RP. Akce za sledování sociálních sítí League of Legends tím okamžikem definitivně skončí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama