Loot zdarma jako náhrada za zrušený Clash
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Loot zdarma jako náhrada za zrušený Clash

Loot zdarma jako náhrada za zrušený Clash

Smashee

Smashee

29. 5. 2018 11:55 5

Postižení hráči budou odškodněni a proběhne další testování.

Reklama

Jak většina z vás jistě ví, Clash, který se měl dostat do hry minulý víkend, byl odložen a kompenzován ARURFem. Již první hry, které proběhly na Filipínách a v Oceánii, neprobíhaly tak, jak by měly a podle slov zaměstnanců Riot Games se chyby takového rozsahu při testování modu nevyskytly. Technici Riot Games se co nejrychleji snažili najít řešení, protože se postupně mod spouštěl ve všech regionech, ale nakonec se jim to nepovedlo a došlo k úplnému zrušení modu. 

Odškodnění

Hráči, kteří si dávali dohromady svůj tým a vyhrazovali si čas budou odškodněni. Budou jim navráceny všechny lístky, které byly na jejich účtu utraceny. Dále budou odměněni za svou trpělivost ti, kteří měli v aktivní nebo skládající se soupisce 2 a více hráčů. Postižení obdrží Clash Orb, který obsahuje XP boost na 3 výhry, dvě loga pro Clash týmy (z toho jedno MSI a druhé náhodné) a úlomek skinu v hodnotě 750 RP. Odškodné bude rozděleno do 3. 6.

Co se bude dále dít s Clashem?

Než bude Clash znovu nasazen do hry, bude se Riot chtít cítit co nejjistěji předtím, než oznámí datum globálního spuštění. Bude potřeba kromě opravy chyb provádět další testy a zjistit, zda opravy fungují. Testy budou probíhat v jednoddeních intervalech v každém regionu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama