Acer v New Yorku představil novinky, pojďme si o některé zasoutěžit
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Acer v New Yorku představil novinky, pojďme si o některé zasoutěžit

Acer v New Yorku představil novinky, pojďme si o některé zasoutěžit

Giry

Giry

24. 5. 2018 12:00

Na konferenci NextAtAcer v New Yorku bylo představeno to nejnovější z dílny značky Acer.

Reklama

Záplava nových herních produktů Predator od značky Acer byla představena na tiskové konferenci NextAtAcer v New Yorku a nyní si představíme ty nejzajímavější.

Acer představil na své tradiční konferenci v New Yorku novinky pro hlavní sezonu roku 2018. Jedná se o velkou událost, a tak jsme u toho nemohli chybět a připravili jsme pro vás přehled těch nejzajímavějších herních novinek.

Acer v New Yorku představil novinky, pojďme si o některé zasoutěžit

Začátek konference byl zaměřen na hlavní značku Acer. CEO společnosti Jason Chen vyzdvihoval důraz na detail, který značka klade při vývoji všech svých produktů. Po úvodní VR pasáži, kde se Acer mimo jiné pochlubil, že v Dubaji otevře VR park, byly představeny nové notebooky Acer Swift 5 - respektive jeho nová verze, která má větší displej, ale celková váha notebooku je zachována v porovnání s předchozí generací. Nové modely Swift 5 se budou pyšnit nejnovější generací Intel Core procesorů. Acer si pro konferenci vybral krásné prostory Alice Tully Hall v New Yorku a po oficiální prezentaci jsme měli možnosti si veškeré novinky sami vyzkoušet.

Acer v New Yorku představil novinky, pojďme si o některé zasoutěžit

Vstupenka do herního světa - řada Acer Nitro

Nejprodávanější herní série u Aceru nese označení Nitro a zakládá si na ideálním poměru mezi cenou a výkonem. V New Yorku představil Acer nové stolní počítače Nitro 50 a s nimi také novou sérii Nitro monitorů VG0 a RG0. Jsou vybaveny technologií AMD Radeon FreeSync 1 a 1ms odezvou Visual Response Boost 2. Obě série monitorů budou dostupné v různých úhlopříčkách, ale u všech se dočkáme 144Hz obnovovací frekvence. U nás si je budeme moct pořídit od června a Acer slibuje velmi atraktivní ceny.

Acer v New Yorku představil novinky, pojďme si o některé zasoutěžit

Novinky v herní řadě Acer Predator - bílý Helios 300 a bílé periferie

Pojďme se ale zaměřit na to, co vás zajímá nejvíce - herní značka Predator. Ze začátku herní prezentace zaujala určitě bílá série nejen notebooků, ale i celého příslušenství. V prodeji bude i u nás, ale zatím se přesná časová dostupnost neví. Notebook Predator Helios 300 Special Edition (takové je přesné označení tohoto bílého překvapení) disponuje 15,6" Full HD IPS displejem s obnovovací frekvencí 144 Hz. Notebook je osazen procesorem až Intel Core i7 osmé generace, grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1060, až 512GB PCIe Gen 3 NVMe SSD, až 16GB RAM pamětí a až 2TB pevným diskem. Co znamenají všechny ty "až"? Notebook bude dostupný v několika konfiguracích a ty se budou od sebe lišit, ale pokud si vyberete tu nejvyšší, tak se můžete těšit právě na tyto nejvyšší hodnoty. Bílý notebook pak doplnila i ucelená bílá série periferií.

Acer v New Yorku představil novinky, pojďme si o některé zasoutěžit

Nové herní notebooky Predator Helios 500

Hlavním bodem programu bylo představení nových herních notebooků Helios 300 a Helios 500. Ty přináší kromě nového funkčního designu také špičkové technologie chlazení. Acer se v této souvislosti pochlubil, že vlastní 277 patentů na chlazení notebooků a neustále na jejich vývoji dále pracuje. Helios 500 je vybaven přetaktovatelným procesorem Intel Core i9+ osmé generace a grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1070. Notebook cílí na ty nejnáročnější hráče, kterým dává k dispozici prvotřídní obraz na 4K UHD monitoru s obnovovacími frekvencemi až 144Hz a technologií NVIDIA G-SYNC. Díky dvěma kovovým ventilátorům AeroBlade 3D a pěticí heatpipe, které rozvádějí studený vzduch do klíčových komponent stroje, slibuje Acer komfortní dlouhodobé hraní.

Acer v New Yorku představil novinky, pojďme si o některé zasoutěžit

Nové přírůstky v rodině stolních PC Predator Orion

Vlajkovou lodí mezi herními desktopy byl Predator Orion 9000, který rozšířil svou rodinu o dva nové přírůstky Orion 3000 a Orion 5000. Oba dva se na první pohled liší jak vzhledem, tak i výkonem. Platí, že čím vyšší edice, tím vyšší výkon. Nové herní počítače Predator Orion 5000 jsou vybaveny procesory až Intel Core i7 8700K osmé generace společně s nejnovějším čipsetem Intel Z370, až 32 GB paměti Intel Optane pro rychlé načítání a lepší odezvu a až 2-way grafickým řešením NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti. Tento desktop míří do těch nejvyšších výkonnostních pater, umožní hraní AAA her na plné detaily včetně plynulého hraní ve virtuální realitě.

Acer v New Yorku představil novinky, pojďme si o některé zasoutěžit

Třešnička na konec - herní křeslo Acer Predator a další nové periferie

Velmi příjemným překvapením bylo uvedení nových periferií a také herního křesla. Začneme myší Cestus 510 s rozlišením až 16 000 DPI, který byla navržena pro ideální ergonomii a přizpůsobení, aby hráčům dobře padla do ruky. Další zajímavou vychytávkou byl Predator Hard Case - kufr, který chrání nejcennější aktiva hráče - jeho periferie a noťas! Nevíme, kolik se tohoto produktu reálně prodá, ale minimálně to vypadá hezky. Predator Aethon 500 je mimořádně odolná mechanická klávesnice s životností 70 milionů úderů na jednu klávesu a přizpůsobitelným RGB osvětlením s 16,8 miliony barev. A nyní asi to hlavní překvapení Predator Gaming Chair - herní židle s odnímatelnými polštářky, skvělou ergonomií a podporou bederní páteře. Sami jsme se do něj posadili a nebylo to první křeslo, ve kterém jsme seděli a nutno říct, že se Aceru vstup do světa herních křesel opravdu povedl na jedničku. Bude se prodávat i u nás, přesnou dostupnost zatím a cenu zatím neznáme.


#NextAtAcer Soutež o periferie Acer Predator

Odpovězte na jednoduché tři otázky a vyhrajte lákavé ceny v hodnotě přes 5 000 Kč.

Soutěž končí v pondělí 28. 5. 2018 v 17:59. Výherce bude oznámen stejný den ihned po konci soutěže v soutěžním formuláři a kontaktován na uvedenou emailovou adresu.

Set periferií obsahuje tyto produkty - https://goo.gl/QwMb85

Sleduj facebook Predatoru a neunikne ti žádná novinka.

ODPOVÍDEJ ZDE

Načítání...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama