Ask Riot: Rankedy na ARAMu?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ask Riot: Rankedy na ARAMu?

Ask Riot: Rankedy na ARAMu?

Reibl

Reibl

19. 5. 2018 18:00

Ranked ARAM, flash od první úrovně a úpravy marksmanů v novém Asku.

Reklama

Riot pravidelně odpovídá na dotazy hráčů. Dnešni otázky se vážou hlavně k nedávným změnám, které teprve přijdou do hry.

Ranked systém projde příští rok změnou. Přidá se mezi hodnocené zápasy i herní mód ARAM?

ARAM je velice odlišný od Summoners Riftu i Twisted Treeline. V každé hře hrajou velkou roli vaše schopnosti a to, jak se jako tým sehrajete. Na ARAMu je tato náhoda jednoduše příliš velká. To je dobře pro zábavu, ale ne pro hodnocenou hru. Většina postav je navíc balancovaná na jiné mapy, než pro ARAM.

- Riot Ghostcrawler

Proč není Flash dostupný od první úrovně?

Do hry se dostávají různě zkušení nováčci. Někteří už nějakou MOBA hru hráli, jiní ne. V novém tutorialu se je snažíme naučit hlavně prvky hry, které jsou základní a vyskytujou se všude. Pohyb kamery, používání schopností nebo například přítomnost věží na mapě. Při učení těchto nezbytných základů nejsou potřeba Summoners Spelly. Časem se bez nich hráč neobejde, ale na začátku je třeba, aby jim porozuměl. Na to hráč musí přijít postupně a sám, proto je nechceme dát k dispozici příliš brzo.

- Riot Ghostcrawler

Jsou úpravy marksmanů nezbytné? ADC rozdají hodně poškození v pozdějších fázích hry, ale to je dobře, ne?

Plánujeme dost změn a to z těchto tří důvodů:

  1. Rádi bychom viděli větší paletu marksmanů v jedné metě. Teď se daří hlavně postavám, jejichž síla roste v průběhu hry. Tyto postavy navíc získají svoji sílu velmi rychle v úvodu hry. Marksmani, kteří jsou dominantní na lince, je navíc příliš nezbrzdí.
  2. Přijde nám, že marksmani, kteří využívají kritické poškození, udělují příliš poškození najednou. Křehký oponenti nemají šanci zareagovat. Tohle je navíc problém už v prostřední fázi hry.
  3. Našim cílem je oslabit v úvodu ADC, která jsou silná ke konci hry. Vytvořit jasné slabiny a zamezit, aby určitý marksman byl silný v jakékoliv fázi hry.

- Riot Meddler

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama