[Návrhy skinů] Wardy
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek [Návrhy skinů] Wardy

[Návrhy skinů] Wardy

Little Panda

Little Panda

19. 5. 2018 12:00

Různé neoficiální návrhy skinů od profesionálních i amatérských autorů.

Reklama

Další víkend je tu, a tak je čas se podívat na další neoficiální návrhy skinů! Již několik měsíců se v této sérii zabýváme šampiony a právě proto jsem se rozhodl zvolit jako dnešní téma wardy.

Poro Ward - Dragonslayer

Nejlépe zpracovaný návrh na wardu, který se mi podařilo nalézt, má na svědomí mexický profesionální 3D modelář Ancelmo Toledo alias Chemotoledo. Ačkoli tento skin ve hře již existuje, všichni víme, jak komunita ráda kritizuje práci Riotu, tak proč nepoukázat na lépe odvedenou práci? Existuje snad něco úžasnějšího než Poro, zabiják draků? Autor samozřejmě zpracoval i 3D model, na který se můžete podívat ZDE.


Teemo Ward

[Návrhy skinů] Wardy

Tento úžasný kousek se objevil již před nějakou dobou na Redditu a bohužel se mi nepodařilo dohledat autora, tak si musíme vystačit pouze s tímto náhledem. Souhlasíte, že by Riot měl transformovat tohoto šampiona na wardu? Nebo raději Yasuo wardu?


Wonderland Ward

[Návrhy skinů] Wardy

Německý profesionál Leon Ropeter alias Chewlon vytvořil tyto Wonderland wardy společně se svým návrhem skinu pro Tahm Kenche. Jako téma si nezvolil nic jiného než příběh o Alence v říši divů, kdy Tahm Kence přiovnal ke kočce Šklíbovi. 

To je pro dnešní díl vše. Který skin vás zaujal nejvíce? Také byste si přáli lepší legendární a ultimátní skiny na wardy ve hře jako já? A jakého šampiona nebo téma byste si přáli vidět příště?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama