Butcher's Bridge a vylepšení ARAMu
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Butcher's Bridge a vylepšení ARAMu

Butcher's Bridge a vylepšení ARAMu

Reibl

Reibl

18. 5. 2018 11:55 1

Úpravy výběru postav, dřívější surrender a návrat Butcher's Bridge mapy.

Reklama

Riot zveřejnil další úpravy oblíbeného herního módu ARAM. Již nyní jsou na PBE nové předměty a upravené Runy. Tyto změny si můžete přečíst zde. Rioťáci Popcorner a RiotVitzkrieg se podělili o další informace, které ARAM v nejbližší době zasáhnou.

Výběr postav

Lavička

První změnou je zavedení "lavičky". Při použití funkce reroll, kdy vám hra náhodně znovu vybere postavu, se šampion zařadí do seznamu volně dostupných. Už se nebudete muset ptát před rerollem, zda někdo danou postavu chce. Bude zkrátka volně k dispozici pro všechny.

Butcher's Bridge a vylepšení ARAMu

Reroll

Co se rerollu týče, nyní bude k dispozici častěji. Konkrétně to bude záviset na počtu odemčených postav. Pokud nemáte koupeného žádného šampiona, získáte reroll každou druhou hru. V případě vlastnictví všech bude reroll k dispozici každou hru. Stále můžete mít až 2 rerolly najednou.

Více volných postav

ARAM bude navíc disponovat hned trojnásobnou porcí postav, které budou vždy k dispozici. Na výběr bude vždy alespoň 42 postav z poslední trojice rotací. Riot doufá, že tato změna oslabí účty, které mají pouze koupené postavy silné v tomto módu.

Změny ve hře

Úvod

Stejně jako na Summoners Riftu budou hráči zdrženi prvních 15 vteřin v bázích. Doposud každý začínal na 3. úrovni, ovšem bez zkušeností. Nyní získáte 662 zkušeností a 4. úrovně dosáhnete rychleji.

Surrender

Úpravou projde i surrender vote. Pokud se všech pět hráčů bude chtít vzdát, mohou tak učinit již v 8. minutě. Klasický surrender, ke kterému stačí 4 hlasy, bude k dispozici od 12. minuty. Remake se zatím zavádět nebude, kvůli obavám z úmyslného opuštění hry.

Heal

Na mapě se každých 60 vteřin vytvoří celkem 4 body, kde se hráč může vyléčit. Tyto Healy doposud léčily hráče dle úrovně postavy. Nový Heal obnoví zdraví a manu dle chybějícího množství daných statistik. Pokud budete mít málo HP, o to víc se vám Heal vyplatí.

Novinkou bude při sebrání healu následné seslání plošného vyléčení v podobě aktivní schopnosti z předmětu Redemption. Ten může vyléčit najednou oba týmy. Riot doufá, že to podpoří boje v této oblasti mapy. S těmito změnami se Heal stane mnohem silnější, proto jeho cooldown vzroste na 90 sekund.

Butcher's Bridge a vylepšení ARAMu

Návrat Butcher's Bridge

Při příležitosti Bilgewater eventu bude k dispozici dlouho očekávaná mapa Butcher's Bridge. Ta zaujme místo Howling Abyss při všech hrách po dobu konání event. V tu samou dobu bude navíc k dispozici nový šampion Pyke, kterého si budete moci na této mapě zahrát, i když si ho nekoupíte.

Butcher's Bridge a vylepšení ARAMu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama