Riot o plánech s Taliyah a Kha'zixem, s předměty a s runami
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riot o plánech s Taliyah a Kha'zixem, s předměty a s runami

Riot o plánech s Taliyah a Kha'zixem, s předměty a s runami

Smashee

Smashee

12. 5. 2018 14:00 2

Riot Meddler se na fóru rozhovořil o tom, jaké změny nás v nejbližší době čekají.

Reklama

Riot pokračuje ve změnách, které by měly pomoct jednotlivcům lépe vyhrávat hry. V patchi 8.10 jsme se dočkali změny odměn a jungle, v tom následujícím bychom se měli dočkat přeměny týmového zlata za zničení věží na zlato pro jednotlivce.

Samozřejmě je třeba počítat i s následky - bude se častěji stávat, že se jeden z hrdinů stane příliš silným a rozhodne o celé hře. Riot proto musí dobře odhadnout míru změn.

Změny v patchi 8.11

Banner of Command

Banner sice vytváří prostor pro uplatnění strategických znalostí po skončení laning fáze, na druhou stranu se hra kvůli němu stala méně akční. Je možné, že se dočkáme změny, která umožní růst bonusů pro miniony s úrovní šampiona používajícího Banner.

Celerity

Celerity je nyní tak silná, že bohužel zastiňuje všechny sousední runy na své úrovni. Původně měla být tato runa změněna již v patchi 8.10 (spolu s ostatními menšími změnami run), ale bude zřejmě třeba větší úpravy. Například modifikace pro zvýšení rychlosti v souboji nebo po seslání kouzla, namísto současného trvalého řešení.

Shurelya's

Je příliš silná na šampionech, kteří z ní těží díky svému potenciálu, a slabá pro ostatní, kteří ji chtějí využít k pomoci svému týmu. Riot by ji chtěl vybalancovat tak, aby z ní mohli více těžit týmoví hráči.

Šampioni

Stále pokračuje práce na změnách pro Taliyah a Kha'Zixe.

Můžeme se těšit i na další změny, avšak nejprve přijdou na řadu změny obecné (předměty, runy, jungle, atd.) a až poté se bude Riot zaměřovat na konkrétní věci nebo šampiony.

Mezi nimi uvidíme zřejmě Sejuani, kterou nedávné změny velmi postihly, a Zyru, u které zřejmě proběhne další změna jejich rostlin.

Sterak's

Změny Sterak's Gage budou pozdrženy, dokud nebude jasné, kam povedou ostatní změny předmětů pro fightery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama