Momenty z LCS
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Momenty z LCS

Momenty z LCS

Reibl

Reibl

13. 4. 2018 16:10 2

Oba LCS regiony mají za sebou Spring Split. Podívejte se na nejdůležitější momenty jarní části.

Reklama

Před týdnem jsme mohli korunovat nové krále obou LCS regionů. Každý Split přináší mnoho okamžiků, které by bylo škoda zapomenout. Pojďme si je tedy připomenout.

EU LCS

V Evropě dominoval po velkou část sezóny celek Fnatic. Těm se povedlo už před posledním týdnem zajistit první místo v tabulce a nejen díky výkonům Rekklese dokázali vyhrát celé playoff a zajistit si postup na MSI. Podívejte se, jak se dařilo nejen jim, ale i ostatním týmům. V hlavní roli pentakilly, úžasné stealy, nezapomenutelné rozhovory a několik Deficiů.

NA LCS

Americké LCS prošlo velkou změnou. Týmy mají nyní jisté místo v této soutěži a mohou tím pádem investovat větší peníze do hráčů. Mnoho profesionálů kvůli tomuto faktu přešlo z Evropy do Ameriky. Například Febiven svými nadprůměrnými výkony dokázal dostat svůj podceňovaný tým na překvapivé čtvrté místo. V průběhu sezóny navíc mohl oslavovat svůj pentakill.  Nejlépe nakonec investoval Team Liquid, který i bez evropských hráčů dokázal vyhrát celý Split. Připomeňme si šokující čtvrtfinále a další momenty z minulých týdnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama