[Návrhy skinů] Skarner
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek [Návrhy skinů] Skarner

[Návrhy skinů] Skarner

Little Panda

Little Panda

7. 4. 2018 12:00

Různé neoficiální návrhy skinů od profesionálních i amatérských autorů.

Reklama

Další sobota je tu, a tak je čas se podívat na další neoficiální návrhy skinů! Dnešním tématem je šampion, který se po velmi dlouhé době navrátil na vrchol a dominuje v jungli dokonce i v nejvyšších ligách - Skarnera.

Droid Skarner

[Návrhy skinů] Skarner

Tento skin od americké profesionálky Vegacolors, která již vytvořila velké množství LoL návrhů, zobrazuje Skarnera jako velmi moderního robota. S menšími úpravami by se tento skin dola zařadit mezi Program nebo PROJECT skiny.

Riot Skarner

Tento velmi zajímavý návrh od neznámého autora se objevil již před pár lety a je škoda, že se Riot skiny již nedělají, jelikož tento nápad je velmi zajímavý, ačkoli ne příliš propracovaný, co se kresby týče.


Hextech Skarner a Dragon Skarner

[Návrhy skinů] Skarner

[Návrhy skinů] Skarner

Španělský autor AdrianWolve se také nechal zvyklat Skarnerovým vzhledem, který táhne autory k robotickým prvkům, přesto si AdrianWolve našel originální způsob a u prvního skinu se zaměřil na trochu steampunkově vypadající hextech styl. Druhý skin je mnohem méně robotický, i přestože se nějaké prvky najít dají. I jeho Dragon Skarner je velmi povedená záležitost.


Gravelord Skarner

[Návrhy skinů] Skarner

Poslední návrh se velmi liší od těch ostatních. Má ho na svědomí brazilec Raphael Westermann, který se naopak zaměřil na Skarnerovu hrozivou podobu a ještě více ji prohloubil. Jen škoda, že jeho dílo vzniklo v době, kdy ještě neměl tolik zkušeností s kresbou.

To je pro dnešní díl vše. A jakého šampiona byste si přáli vidět příště?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama