NA LCS Spring 2018 - devátý týden
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek NA LCS Spring 2018 - devátý týden

NA LCS Spring 2018 - devátý týden

Filip Vít

Filip Vít

17. 3. 2018 19:00 2

Boj o poslední play-off místa začíná dnes v noci ve 22:00. TSM, Team Liquid a CLG bojují o vše.

Reklama

Tak jako v Evropě, tak i v Americe finišuje základní část jarního splitu 2018. Dnes ve 22:00 startuje poslední - devátý týden jarní části NA LCS. Naše zraky se upřou primárně na tři týmy - CLG, Team Liqiud a TSM, neboť právě tyto týmy budou usilovat o poslední dvě místa v play-off. V play-off uvidíme jistě tyto celky: Echo Fox, Cloud9, Clutch Gaming, 100Thieves.

Jak probíhal předchozí hrací týden se dočtete zde. Kompletní přehled nadcházejících zápasů naleznete v pravém sloupci webu, kde je k dispozici eSportový přehled s archivem zápasů.

Nejblíže k play-off má nakročeno TSM spolu s Liquid. CLG ztrácí dvě vítězství na oba zmiňované celky. To znamená, že pokud se chce Counter Logic Gaming podívat do play-off, musí tento týden ukořistit dvě vítězství. Nicméně ani to jim nemusí zajistit spot v play-off, neboť TSM a Liquid stačí jedna výhra, která jim zajistí play-off spot.  CLG čeká první hrací den Optic Gaming, den poté hrají s TSM.  TSM se utká zítra ráno v 1:00 s Golden Guardians. Dokáží Golden Guardians pomoci CLG při jejich snaze dostat se do play-off a potrápit tak TSM? Do cesty za play-off se Liquidu postaví C9 a Optic Gaming. 

TH tip pro první hrací den: Team Liquid vs C9 - Dokáží Liquid porazit C9 a jít poklidně do druhého hracího dne s vědomím, že mají play-off spot již jistý?

TH tip pro druhý hrací den: CLG vs TSM - Utkání týdne nás čeká v neděli ve 22:00. Vyhrát nebo padnout. Kdo se nakonec podívá do play-off?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama