Nejméně úspěšní šampioni v ranked hrách - únor 2018
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejméně úspěšní šampioni v ranked hrách - únor 2018

Nejméně úspěšní šampioni v ranked hrách - únor 2018

11. 2. 2018 13:00 2

Kterým šampionům se za poslední měsíc dařilo nejméně?

Reklama

V tomto článku se stejně jako před měsícem podíváme na to, kteří šampioni nejčastěji prohrávají hry v ranked hrách. Proto tyto šampiony rozhodně nedoporučujeme hrát, pokud si nejste jistí svým umem. Statistiky jsou převzaty ze všech úrovní ranked her - od Bronze až po Challenger a v potaz jsme brali nejhranější mapu Summoner's Rift. Pokud tedy nevíte, jak na rankedy, tento článek by vám mohl pomoci. Aktuálně se nacházíme v předsezóně, což znamená naprostý chaos ve statistikách. Mnoho šampionů vyniká s jistými runami a spousta silných kombinací se teprve objeví.

V tabulce je uvedeno, v kolika procentech her působil - popularita, kolik procent ze všech her za poslední měsíc šampion vyhrál - winrate a v kolika % her jej hráči zabanovali.

ŠAMPION

POPULARITA

WINRATE

BANRATE

Ryze 4,3% 41,6% 1,3%
Gragas 4,3% 41,6% 1,3%
Nidalee 3,4% 46,0% 0,9%
Rengar 6,5% 46,7% 3,5%
Olaf 1,9% 46,8% 0,4%
Vladimir 9,3% 47,0% 18,5%
Syndra 2,9% 47,0% 1,1%
Ivern 0,7% 47,0% 0,2%
Ornn 4,3% 47,1% 6,3%
Azir 6,3% 47,1% 6,5%

Dněšní tabulka si prošla mnoha změnami. Již tu neuvídíme šampiony jako je Nunu, Lucian, Viktor, Jhin, Zoe a Mordekaiser. Namísto nich se tu objevili tito nováčci: Rengar, Olaf, Vladimir, Ivern, Ornn a Azir.

Novou šampionku Zoe si už leckdo vyzkoušel, a proto se již dostává jen do rukou zkušenějších hráčů.

Gragas, Rengar a Ivern jsou jungleři, kterým se ne moc dobře daří. Ivern se řadí mezi support junglery, pro které je velmi náročná taktizace hry. Rengar si prochází velkými změnami na PBE sereru, tak uvidíme, co si s ním Riot počne.

Kromě Syndry se v tabulce ukázal i Vladimir, jenž je hrán jak na midu, tak i na topu, a Azir. Azir se řadí mezi technicky nejnáročnější šampiony, proto není divu, že při jeho vyšším pickratu je jeho winrate tak nízký.

Pomyslným králem tabulky nebyl nikdo jiný než Nunu, který obýval špičku tabulky již řadu měsíců. Není divu, že se po jeho buffu z tabulky vytratil a nyní má krásný 50,3% winrate!

Jak to vypadá, opustili nás marksmani. Lucian dostal pěkný buff, který ho zčásti vrátil zpět do hry. Hráči Jhina si jen museli osvojit, s jakýma runama hrát proti komu.

V tabulce se pak ale také nastálo vyskytují šampioni jako Ryze a Nidalee, kteří jsou svými mechanikami natolik složití, že mají úspěch hlavně v profesionálním hraní, ale v klasickém soloQ už tolik ne.

A co vy? Dejte nám vědět, za jakého šampiona máte nejnižší winrate a jak často ho potkáváte!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama