Riot o novém šampionovi a reworku Aatroxe, Irelie a Akali
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riot o novém šampionovi a reworku Aatroxe, Irelie a Akali

Riot o novém šampionovi a reworku Aatroxe, Irelie a Akali

Reibl

Reibl

1. 2. 2018 18:30 3

Riot o nové postavě a brzkých reworcích.

Reklama

Letošní rok bude opět ve znamení nových postav a úprav těch starých. Pojďme se podívat, co mají týmy pro vytváření postav v plánu pro letošek. Provázet vás bude Riot Reav3.

Nový marksman

Začneme zostra. Nový šampion, na kterém pracujeme, bude marksman. Při pohledu zpět jsme dospěli k zjištění, že v repertoáru střelců chybí nová riskující postava. Něco ve stylu Vayne, velký risk, který by byl při úspěchu odměněn ziskem. Zaměřili jsme se tedy na vytvoření postavy, která by hráče odměnila za nebojácnost. Pokud rádi využijete příležitost dostat se za nepřátelskou linii, budete náležitě odměněni.

Mír není vždy odpověď

Násilí je někdy nutné, to nás přivádí k dalšímu tématu: Irelia.

Jakmile jsme začali s reworkem Irelie, náš hlavní cíl byl změnit ji v mistryni levitujících čepelí. Toto téma mělo ladit s celým motivem postavy. Irelia se nebojí jít doprostřed bitvy, kde by mohla použít svůj štít a rozřezat nepřátele jako kusy papíru pomocí čepelí.

Jak jsem již naznačil, chceme, aby si Irelia zachovala aktuální podobu jejího Q, Bladesurge, protože věříme, že tato schopnost je základ Irelie. Bez této schopnosti by to už zkrátka nebyla ona. Navíc dáme Irelii další možnosti získání resetu této ability. Při reworku budeme i nadále chtít zachovat sílu postavy proti šampionům na dálku. Irelia bude navíc schopná provokovat nepřátele schopnostmi na delší vzdálenost, což v této třídě postav bude unikátní.

Každá správná válečnice také potřebuje mít v záloze možnost rozpoutat bitvu. I to si budete moci s Irelií již letos vyzkoušet.

Riot o novém šampionovi a reworku Aatroxe, Irelie a Akali

Tady poteče krev

Na řadu přichází Aatrox. Jeho změny stylu hraní budou dosud největší, jaké jsme kdy provedli. Zabrali také o dost více času, než jsme původně zamýšleli. Aatrox právě teď neodpovídá motivu darkinského vojevůdce a bude třeba tuto postavu vytvořit úplně od začátku.

Našim cílem bude udělat z Aatroxe "krvežíznivého vojevůdce s obouručním mečem". Chceme, aby jeho útoky a schopnosti působily mocně a silně. Zároveň by si měla postava uchovat vlastnosti duelisty a mistra mečů. Rozhodně tedy dostane obrovský darkinský meč, ze kterého bude cítit smrt a destrukce. Však víte, klasický darkinský svět.

Zahalena v tajemství

Poslední tu máme Akali. Tato šampionka byla vždy oblíbená. Její styl hraní je ale přímočarý. Buď riskujete vše, nebo prostě nejdete do boje. Počáteční fáze tak často rozhodne o tom, jak se vám bude s Akali dařit později. Rádi bychom dali hráčům více volnosti a příležitostí, jak s Akali uspět. Například schopnost neviditelnosti bude vylepšena. Tato schopnost je navíc pro postavu ikonická.

Problém Akali dělá i farmení. Celkově je počáteční fáze hry pro šampionku kritická. Pokud by Akali neměla problém na začátku získávat farmu, nebyla by ani tolik závislá na killech v úvodních minutách hry. Motivem postavy je "nindža zabiják". S tím jsme celkem spokojeni. Horší je to s provedením, které je bez nápadů. Rádi bychom viděli u Akali pár unikátních schopností, aby vyčnívala z řady.

Příběhovou stránku postavy nejspíše rozšíříme, podobně jako u příběhu a reworku Gankplanka. Místo nové Akali tedy dostanete spíš starší postavu, která si prožila ještě o něco více než nyní.

Riot o novém šampionovi a reworku Aatroxe, Irelie a Akali

To bude pro dnešek vše. Po tolika nápadech by se dalo říct, že náš zapálený tým už poněkud vychladl...

Riot o novém šampionovi a reworku Aatroxe, Irelie a Akali

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama