Změny u Cloud9, SK Telecom T1 a dalších
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Změny u Cloud9, SK Telecom T1 a dalších

Změny u Cloud9, SK Telecom T1 a dalších

Honza Fremut

Honza Fremut

28. 11. 2017 17:10 4

Přinášíme shrnutí oficiálních změn na kompetitivní scéně.

Reklama

Přinášíme vám další shrnutí proběhlých oficiálních změn na poli eSportu. Vzhledem k velkému počtu změn, především v Americe, nedodržíme rozmezí dvou dní, aby vám žádná zpráva neunikla. 

Cloud9

Americká organizace představila poslední část skládačky, kterou je dánský jungler Svenskeren. Dennis Johnsen je známý především z působení v TSM a SK Gaming. Podle organizace to byla poslední změna v LCS týmu. 

Nová soupiska Cloud9
Role Přezdívka
TOP Licorice
JUNGLE Svenskeren
MID Jensen
ADC Sneaky
SUPPORT Smoothie

Splyce

Splyce postupně oznamují svou soupisku pro rok 2018. Dle včerejšího oznámení bude novým midlanerem Nisqy, který nahradí Sencuxe, který odešel do Misfits.


Bbq Olivers

IgNar a Trick se v příštím roce připojí k nepříliš známému korejskému týmu Bbq Olivers. Bbq čeká jejich druhý rok v nejvyšší korejské lize LCK, a proto se snaží o co nejlepší posily. Na zbytek soupisky si musíme ještě počkat.


FlyQuest Sports

K americkému týmu FlyQuest se připojil korejský toplaner Flame. Flame strávil minulý rok v Immortals, se kterými také postoupil na Worlds v Číně.


Team Liquid

Team Liquid pokračuje v odkrývání pětice na příští sezónu. K již oznámené trojici (Xmithie, Pobelter a Doublelift) se připojil fanoušky oblíbený support Olleh.


SK Telecom T1

Korejská organizace dnes na svém twitteru oznámila změnu v trenérském týmu. Ke známému trenérovi Kkomovi se připojí další dvě zvučná jména. Prvním je PoohManDu, který již dříve hrál i trénoval SKT, druhým je Bengi. Bengi se po úspěšné kariéře junglera, mimochodem také u SKT, rozhodl přejít na trénérskou pozici. 


Přestupová sezóna je v plném proudu. Podívejte se i na další články o přestupech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama