Spekulace o změnách v Team Liquid, Fnatic, TSM a Cloud9
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Spekulace o změnách v Team Liquid, Fnatic, TSM a Cloud9

Spekulace o změnách v Team Liquid, Fnatic, TSM a Cloud9

Honza Fremut

Honza Fremut

19. 11. 2017 18:00 5

V posledních dnech se objevilo mnoho spekulací o možných přestupech.

Reklama

Zatímco většina hráčů teprve objevuje kouzlo nových run, eSportové týmy už jednají o smlouvách na příští sezóny. Do jednoho článku jsem se Vám pokusil shrnout všechny zajímavé spekulace.


Fnatic

První zmínka se týká známé evropské organizace Fnatic a její botlane. Podle zdrojů espn a jejich redaktora Jacoba Wolfa v následující sezóně neuvidíme dánského supporta Jesize, kterého by měl nahradit Hylissang z Unicorns of Love. S týmem nadále setrvá ostrostřelec Martin "Rekkles" Larsson, který se již dříve nechal slyšet, že neplánuje Fnatic ve své kariéře znovu opustit.


Cloud9

Přesouváme se do Severní Ameriky. K celku Cloud9 působícímu v NA LCS se nejspíše připojí Eric "Licorice" Ritchie se zkušenostmi nasbíranými v Challenger Series pod organizací EUnited. Známý toplaner Impact, který doposud hájil barvy C9 nyní prozkoumává nové možnosti a jeho budoucnost je nejistá.


Team SoloMid

Spekulace espn se zajímají také o trenérský post u TSM. Po nezdaru na světovém šampionátu se nejspíše dočkáme příchodu známého korejského stratéga Kima "SSONG" Sang-soo. SSONG strávil polovinu již proběhlé sezóny u Immortals, které dovedl k druhému místu v letním splitu NA LCS a dovedl tým na Worlds. Zkušenosti má SSONG především ze štace v ROX Tigers a jejich účinkování na Worlds v letech 2015 a 2016.


Team Liquid

Poslední zmínky jsou o dalším známém týmu - Liquid. Vzhledem k rozpadu LoL sekce Immortals se čekalo, který tým podepíše smlouvy s jejich bývalými hráči a zdá se, že již toho dotyčného známe. Zdroje blízké espn tvrdí, že by to měla být právě organizace vedená Stevem Perinem. K celku se připojí Xmithie, Pobelter, Condy Sun a AnDa. S příchodem této čtveřice tým nejspíše neprodlouží smlouvu s dosavadním ADC Pigletem a situace kolem Reignovera, který by si dle smlouvy měl v příštím roce vydělat 375 tisíc dolarů, je také nejistá.

 

Co říkáte na možné změny? Podělte se o to s námi v komentářích. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama