[Návrh šampiona] Taim a Ma'Rid
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek [Návrh šampiona] Taim a Ma'Rid

[Návrh šampiona] Taim a Ma'Rid

Little Panda

Little Panda

31. 10. 2017 17:05 5

Návrh nového šampiona od arabského profesionálního kreslíře White-leyth.

Reklama

Arabský profesionální kreslíř Oussama Agazzoum aka White-leyth je v současné době zaměstnán Ubisoftem, i přesto ve svém volném čase tvoří fanouškovské koncepty pro League of Legends. Tento rok se dokonce pustil do projektu svého vlastního šampiona. Návrh vychází z arabské pohádky o Džinovi, a Taim a Ma'Rid, jak svého šampiona pojmenoval, má v sobě dvě osobnosti (podobný návrh se letos objevil jako Kayn).

White-leyth svého šampiona nejen nakreslil, ale vymyslel mu i schopnosti a jeho kamarád vytvořil příběh. Pojďme se společně na tohoto šampiona podívat.

[Návrh šampiona] Taim a Ma'Rid

Splash art Taima.

[Návrh šampiona] Taim a Ma'Rid

Splash art pro Taima posedlého Ma'ridou. Jelikož Ma'Rid pochází z Voidu, obrázek je tomu uzpůsoben.

[Návrh šampiona] Taim a Ma'Rid

[Návrh šampiona] Taim a Ma'Rid

I na herním modelu si lze prohlédnout rozdíl mezi lidskou formou Taima a jeho posednutím stvořením z Voidu Ma'Ridou.


Schopnosti

Celý koncept schopností tohoto šampiona vychází z jeho dvou osobností. Taim je vynikající bojovník na blízko, jehož poškození je drastické, ale chybí mu pohyblivost (jako např. Darius). Hráč by měl podle autora během hry pocítit, jak se Ma'Rid snaží ovládnout Taima během používání schopností a naopak prožít, jak se Taim snaží ovládnutí zabránit. Čili tento šampion by měl být v neustálém rozporu sil. Ve chvíli, kdy se Ma'rid dostane ke slovu, šampion se změní z melee šampiona na ranged. Ma'Rid oplývá také obrovským poškozením a jelikož je limitována Taimovým tělem, nemá příliš velkou mobilitu. Ma'Rid má také slušnou dávku CC, hlavně ve formě paralýzy. Ma'Rid se neustále snaží osvobodit z Taimova poměrně slabého těla a přemístit se do mnohem silnějšího těla a z toho vycházejí její schopnosti.

Z autorova popisku se dá pochopit, že si svého šampiona představoval jako takového hybrida mezi Gnarem a Kaynem. Šampion, který při používání svých schopností generuje zvláštní bar, který Taima ve správnou promění.

[Návrh šampiona] Taim a Ma'Rid

[Návrh šampiona] Taim a Ma'Rid


Vývoj

Na několika následujících skicách se můžeme podívat na autorovi prvotní nápady na podobu Taima a jeho zbraně.

[Návrh šampiona] Taim a Ma'Rid

[Návrh šampiona] Taim a Ma'Rid

[Návrh šampiona] Taim a Ma'Rid

[Návrh šampiona] Taim a Ma'Rid

A nakonec ještě skicy animace schopností.

[Návrh šampiona] Taim a Ma'Rid

[Návrh šampiona] Taim a Ma'Rid


Příběh

Tento příběh vytvořil kamarád White-leytha - Nabil Luqman.

Taim a Ma'Rid

Z okovů do okovů

Taim se narodil v Shurimě do rodiny slavných kupců, kteří putovali zemí se svou karavanou. V té době byla Shurima ještě velmi chudou zemí. Při jedné z mnoha cest se však členové karavany stali obětí krvelačného kmenu Hufur, kteří byli nechvalně známí zabíjením lidí a otročením jejich dětí. A tak se Taim stal otrokem poprvé.

Taim byl nucen žít s kmenem Hufur a živit se jejich způsobem - zabíjením a lovem pokladů. Taim se během dospívání stal velmi silným. Den za dnem přežíval tento způsob života dokud Hufur neobjevili starověký Shurimský chrám a Taim byl poslán na průzkum. Taim zde nalezl tajemství, které mu změnilo život. Jestli k lepšímu nebo k horšímu, to lze jen těžko říci. Taim se při prodírání velmi úzkým tunelem propadl do komory, ve které uviděl sekeru připounatou řetězem k předmětu ve tvaru klíče zaseklou mezi kameny. Taim byl po pádu zmatený a rozhlížel se kolem, až nakonec promluvil zvláštní hlas.

Nechceš okusit trochu... moci?

Taim se v danou chvíli nemohl rozhodnout zda má strach nebo je nadšený z moci, která před ním pravděpodobně stanula. Pokud ho však mohla osvobodit z okovů Hufur, byl ochoten riskovat vše. Taim se přiblížil k zvláštnímu předmětu a ve chvíli, kdy se ho dotkl, hlas se začal děsivě smát a temná energie začala proudit do Taimova těla. Nakonec bylo Taimovo tělo zcela pokryto energií a Taim začal usínat až nakonec ztratil vědomí. Slyšel pouze smích, který byl stále hlasitější.

Taim se probudil velmi zmatený, s bolestí hlavy tak silnou jako rána kladivem do hlavy. Kolem něj ležela spousta těl, všichni mrtví - členové klanu Hufur, ale i dětští otroci. Taim začal křičet a brečet zároveň s pohledem na krev na svých rukách a zvláštním předmětem ve tvaru klíče na svých zádech a sekerou po svém boku. Mnohokrát se pokusil tuto podivnou zbraň odhodit, ale ta se vždy násilně vrátila zpět. Nakonec se za jeho ramenem otevřelo velké oko a hlas promluvil.

Z okovů do okovů chlapče, pryč se starými a opět do nových. Já jsem Ma'Rid a ty jsi, no řekněme jen můj prostředek... prozatím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama