Pracovník Riotu vyhozen za urážky na adresu streamera Tyler1
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Pracovník Riotu vyhozen za urážky na adresu streamera Tyler1

Pracovník Riotu vyhozen za urážky na adresu streamera Tyler1

Smashee

Smashee

3. 10. 2017 16:20 5

Pár řádků na Discordu vám může zajistit vyhazov ze společnosti Riot Games.

Reklama

Světem League of Legends nyní zatřásla kauza, při které nyní už bývalý zaměstnanec Riotu Aaron "Sanjuro" Rutledge  psal velmi nepěkné věci o nechvalně známém streamerovi Tyler1.

Tyler1 (na fotce pod odstavcem) je americký streamer, Draven one-trick pony, který je známý svou toxicitou, za kterou také dostal speciální ban - objeví-li Riot účet, který mu patří, okamžitě ho zabanují. Mezi další důvody patřilo mimo jiné i opakované úmyslné feedění a sdílení/nakupování účtů.

Pracovník Riotu vyhozen za urážky na adresu streamera Tyler1

Sanjuro, bývalý Lead Project Designer, na Discordu /r/leagueoflegends pod svým zaměstnaneckým jménem doslova napsal:

"Upřímně..je to v pohodě, umře na předávkování kokainem nebo rakovinu varlat způsobenou všemi těmi steroidy, které bere. Potom budeme v poho."

"Vždyť sakra vypadá jako homunculus."

Dále se na Discordu rozčiloval, že Tyler1 ho stál již řadu pracovních hodin, dále že nevhodným chováním vydělává mnoho peněz na hře, kterou nestvořil a že sice chápe jeho úmysl bavit své diváky, ale ne tak, aby tím trpěla spousta nevinných lidí.

Sanjuro se sice na redditu omluvil, ale ani to nezabránilo jeho vyhazovu z Riot Games. Nebo možná odešel sám, nicméně na svůj osobní facebookový profil napsal, že již není zaměstnancem Riot Games.

Sanjuro psal na Discordu na svém Riot účtu a byl jednou z důležitých osobností - Lead Project Designer. Zřejmě i to rozhodlo o jeho dalším osudu. Riot jednal rychle a vzhledem k tomu, že odkaz na pracovní nabídku místa po Sanjurovi je již nefunkční, je možné, že již našel na tuto pozici náhradu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama