IPL, třetí den, dohráno
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek IPL, třetí den, dohráno

IPL, třetí den, dohráno

derk

derk

2. 12. 2012 10:03

Je za námi další den turnaje. Ve hře je už jen deset celků, pojďme se podívat, jak to včera probíhalo!

Reklama
IPL

- Základní informace o turnaji IPL - První den, dohráno IPL - Druhý den, dohráno FACEBOOK - aktuální informace z turnaje

IPL - TŘETÍ DEN

Opět přikládáme stream, kde bude celý den běžet rerun zápasů z včerejšího play-off. Podívejte se na hry, které jste nestihli.

STREAM 1

Včera bylo na programu dohrát semi-finále WB a dvě kola v LB. To se také povedlo a ve hře zůstávají poslední čtyři týmy. Dva z Evropy a dva z Asie. Americké týmy opět zklamaly a akorát potvrzují postavení zámořských týmů v dnešní době. Snad se jim bude dařit v budoucnu lépe. Podívejte se na pavouka play-off. Ve hře jsou ještě Moscow Five, Taipei Assassins, Fnatic a World Elite.

Winner's BracketVčera jsme opět měli možnost vidět několik zajímavých a vyrovnaných her. Zatím určitě nejlepší hrou celého turnaje byla druhá hra  World Elite vs.  CLG Europe, vřele doporučuji. Hrálo se přes hodinu, obě báze zbořené a hra se přelévala z jedné strany na druhou. CLG nakonec obě hry prohrálo a šlo do Loser's Bracketu, tam čekalo na soupeře z dvojice Crs a TPA.Druhé semi-finále dopadlo lépe pro evropský tým.  Fnatic si poradil s  CLG Prime a vyhrál 2-1 na zápasy. Nepodařilo se jim vyhrát jeden zápas, kde je CLG zaskočili svou taktikou, nicméně obě jejich výhry byly poměrně rychlé a snadné. Ve finále WB tedy dnes uvidíme World Elite vs. Fnatic.Loser's BracketVčera bylo deset celků a bylo třeba rozloučit se s dalšími šesti. Ve druhém kole spolu ještě hráli  Curse EU vs.  Curse (vítězí americký tým 2:1) a  TPA vs.  SGS (2:0). Ve třetím kole jsme mohli vidět  M5 vs.  Azubu (2:1) a  Curse vs.  TPA (0:2). No a nakonec se hrály dva zápasy ze čtvrtého kola, kde byly oba týmy, které vypadly v semi-finále WB, tedy obě CLG.  CLG Prime hrálo proti  M5 a podlehlo ruskému celku 1:2.  CLG Europe potom změřilo síly s  TPA, kterým podlehli také 1:2. Obě CLG jsou tedy venku. M5 a TPA si dnes večer zahrají o postup do finále LB, kde potkají někoho z dvojice týmů z finále WB. Ve hře jsou již jen čtyři týmy, máme se na co těšit!Dnešní HarmonogramPojďme se podívat, jak se bude hrát dnes. V následující tabulce najdete rozpis zápasů na poslední zápasovou noc IPL 5. Tak si udělejte čas!
 WE vs.  Fnatic Finále WB 2.12. 19:00
 M5 vs.  TPA 5. kolo LB 2.12. 19:00
TBA Finále LB 2.12. 22:00
TBA Grandfinále 3.12. 01:00
Out of the gameNejlépe z amerických celků se umístil CLG Prime. Obhájce titulu Team Solomid je na 9.-12. místě. Lépe se dařilo i Curse Gaming, kteří skončili 7.-8. K vypadnutým týmům ze včerejška přibyly tyto celky: Curse EU, Singapore Sentinels (9.-12.), Curse Gaming, Azubu Blaze (7.-8.) a CLG EU + CLG Prime na děleném 5.-6. místě. 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama