Rozhovor se známou osobností - Xnapy
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Rozhovor se známou osobností - Xnapy

Rozhovor se známou osobností - Xnapy

Shifftty

Shifftty

18. 7. 2015 14:13

Rozhovor s jedním z nejznámějších domacích komentátorů LoL.

Reklama
Xnapy

, který je momentálně znám na české scéně jako  

komentátor

, stál za komentováním LCS, které komentoval společně s Mozzilou. Ale mezi jeho největší úspěch patří Worlds, které komentoval společně s Alešem Freezem Kněžínkem. Za zmínku stojí i jeho hráčská kariéra. Tak jako Dejv, tak i Xnapy byl jeden z našich prvních známějších hráčů. Působil například v eXtatusu a na online akce byl extatus válec. Jak dostala hlavní slovo offline akce, tak eXtatus nemohl nic urvat.

Rozhovor se známou osobností - Xnapy
Ahoj,Xnapy před pár dny skončilo Asus Finals 8 které si společně s Mozillou komentoval. Jak by jsi celou tuto akci zhodnotil z pozice komentátora ?

Jak liga, tak samotné vyvrcholení v podobě FINALS se každým rokem rozrůstá a zkrátka nabírá na obrátkách, jak technické provedení, tak úroveň týmů v lize. Jednoduše lze tedy zhodnotit akci jako další krok vpřed pro český eSport.

Dejv, se kterým jsem dělal rozhovor naposled,se nechal slyšet, že nebýt Hitpointu, tak by nejspíše česká scéna zanikla. Co na to to říkáš ty ?

Nedá se říci, že by vyloženě zanikla. Hitpoint velice rád určuje laťky a je jenom dobře, že se ostatní snaží inspirovat. Kdybych to měl hodit do kostky, nebýt Hitpointu tak je naše scéna ještě o další 2 roky pozadu.

Sdílím s tebou tento názor . Když se vrátím na začátek - jak si spokojen tím, jakým směrem se naše scéna ubírá? Už nevládnou dva týmy, ale i ostatní začali vystrkovat ty pomyslné růžky. Vzpomeňme si teď na Neophyte, kteří překvapivě porazili FTS

To, že každý tým může porazit každý, ukázala už jen samotná liga ROG Masters. Navíc v offline souboji pak nerozhoduje jen samotný ''skill'', ale i zvládnutí nepříjemných herních podmínek, krizové situace, únava a podobně. To dělá sport sportem a hlavně esport esportem.

Zeptám se tě na poslední otázku. Můžeš prozradit, kde tě v brzké době budeme moc vidět komentovat ?

Tak samozřejmě všechno co stojí za to! Akcí nás čeká ještě mnoho, sám zatím nemohu prozradit kde všude budu k vidění .

Dobře, určitě se budeme těšit! Děkuji moc za rozhovor, přeji hodně komentátorských i real life zážitků, užij si pořádně léto a snad se potkáme na LC.

I já děkuji tobě za rozhovor. Jelikož toto léto obzvláště kvete Jäger v místních hájích a kapitán Morgan už zvedá kotvy, tak nebude jiná možnost než se na Lancraftu opravdu shledat!


DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
REWORK GP A MF 6 NOVÝCH SKINŮ NA PBE NOVÝ HERNÍ MÓD
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama