Novinky na scéně - konec Ledna
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Novinky na scéně - konec Ledna

Novinky na scéně - konec Ledna

David Růžička

David Růžička

30. 1. 2012 14:01 3

Stručné shrnutí dění na cz/sk scéně za druhou polovinu Ledna 2012.

Reklama

 

Team Coverage

1. Dermia se rozpadá

Po úspěšném působení v poslední době se rozpadá jeden z nejsilnějších českých LoL týmů. Proč tomu tak je vysvětlí bimbásek, bývalé AP carry Dermie.

TH: Než začneme, mohl by ses našim čtenářům představit?

Čau, mé jméno je Marek Hanuš, je mi 17 let a třetím rokem studuji na Jiráskově Gymnáziu v Náchodě. Momentálně hraji za tým myRevenge a zastávám pozici AP carry.

TH: Jak dlouho jste spolu hráli jako tým Dermia (fofos.sk)?

Tým jsme založili v půlce října, čili tři měsíce.

TH: Byli jste v poslední době poměrně úspěšní. Co bylo důvodem vašeho rozpadu?

No, abych řekl pravdu, hlavní důvod rozpadu jsem byl já. Je pravda, že úspěchy jsme celkem měli, alespoň na české poměry, avšak mě to nestačilo. Mám velké ambice a to, že jsme dokázali vyhrát PZ NC, mně nepřipadalo dostatečné. Většinou, když byla hra, kde jsem svého soupeře nepřehrál, ale hrál s ním vyrovnanou hru, celý zápas jsme prohráli. Dá se s tím nějakou dobu hrát, ale poslední dobou mi začalo připadat, že chuť spoluhráčů zlepšovat se a trénovat zmizela. Já jsem k tomu dostal nabídku hrát za myRevenge, tým od kterého jsem si dost sliboval, a tak jsem se rozhodl, že půjdu zkusit štěstí jinam.

TH: Co si slibuješ od svého působení v myRevenge a jaká je vaše současná sestava?

Doufám, že máme na to prosadit se i na evropské scéně, alespoň co se go4lolů týče. Momentálně hraji v týmu já (ap carry), Shiguree (solotop + bývalý spoluhráč z Dermie), fof0t (jungle), iKarlik (ad carry) a Filezzz jako support.

TH: Uvidíme vás v nejbližší době na LANu?

Musím se přiznat, že jsme se o tom ještě ani nebavili. Hrajeme v této sestavě chvilku, takže se sehráváme a zjišťujeme, jestli si sedneme jak herně, tak jak lidé. Každopádně doufám, že na dalším MZH, nebo na lance pořádané Grunexem budeme.

TH: Nějaká slova závěrem, chceš něco vzkázat našim čtenářům?

Tak samozřejmě bych chtěl poděkovat za rozhovor a vzkázat všem, že Shiguree will beat you.

Taky děkujeme a hodně štěstí v nové sestavě!

2. Team Solo Top se rozpadá

Na naší scéně končí další tým, který měl vykročeno vstříc světlé budoucnosti. Krátce po zisku čtvrtého místa v největším českém turnaji CZC.CZ Challange se rozchází tým Solo Top. Jako hlavní důvod rozpadu týmu je uváděna neshoda mezi hráči. Většina hráčů Team Solo Top už našla nová působiště, filezzz a iKarlik (support + ad) přecházejí pod myRevenge, jungler Wapp se rozhodl pokračovat v In Game a stejn je zatím ve fázi vyjednávání.

3. Nová sestava myRevenge

Jak už jste se mohli dočíst výše, myRevenge mají novou českou sekci. Jde o tým složený z hráčů bývalé Dermie a Teamu Solo Top. Tento tým má talentu dost, ale až čas ukáže, jestli dokáží dostát jménu, které si na naší scéně vybudovala stará sestava vedená aimem (dnes společně s Johnnym hrají za dánské Fragzone).

 

Tournament Coverage

Playzone Night Cup #27

  1. Buzici v Muzici
  2. LetsTroll
  3. Premium Gaming

Na playzone se v druhé půlce ledna konal další night cup, v pořadí již 27. První místo tentokrát obsadili Buzici v Muzici, kteří si ve finále poradili s týmem LetsTroll za necelých 35 minut. Finále bylo možné sledovat na Belgariadově streamu, stejně tak jako většinu play off. O třetí místo se pak poprali Premium Gaming a InFrame, kde úspěšnější byl první jmenovaný tým.

Playzone Night Cup #28

  1. myRevenge
  2. Hatters gonna hate
  3. Buzici v Muzici

Vítězové minulého Nightcupu tým Buzici v Muzici tentokrát obsadil až třetí místo, v semifinále je vyřadil pub Hatters gonna hate, který patrně podcenili. Ve finále se Hatters gonna hate potkali s novými myRevenge kteří patřili k favoritům turnaje a svoji formu potvrdili přesvědčivým vítězstvím. Na čtvrtém místě pak skončil další pub Ty Nikdy, který v semifinále pořádně zatápěl myRevenge.

CZC.CZ Challenge dohráno

  1. eSuba INTEL LoL
  2. Kitty Killers Team
  3. myRevenge.LoL
  4. Team Solo Top
  5. Buzici v Muzici
  6. NIMB
  7. Cracked Gamers
  8. SGC

K tomuto turnaji byl sepsán samostatný report, který můžete naleznout v sekci cz/sk scéna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama