Jednodušší surrender? Dočkáme se změny systému vzdaní her
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Jednodušší surrender? Dočkáme se změny systému vzdaní her

Jednodušší surrender? Dočkáme se změny systému vzdaní her

Giry

Giry

7. 1. 2023 13:00

Tyto úpravy se však zatím vyhnou hodnoceným hrám.

Reklama

Kromě velkých buffů pro Annie chystá Riot do aktualizace 13.2, která přijde do hry 25. ledna, další novinku – úpravy systému surrenderu. Oznámil to na svém Twitteru Riot Auberaun.

Nově nebudeme potřebovat k surrenderu mezi 15. a 20. minutou souhlas od všech pěti hráčů, stačí, když hru vzdají čtyři členové týmu. Tento zásah do systému se zatím testuje a není tedy jisté, že bude do hry aplikovaný trvale.

Změna se vyhne hodnoceným hrám, zatím se s touto úpravou tedy setkáme ve frotnách Normal Blind a Normal Draft. Pokud se však úprava surrenderu osvědčí, lze předpokládat, že se promítne i do rankedů.

Jednodušší surrender? Dočkáme se změny systému vzdaní her

Auberaun na Twitteru také prozradil, že na tuto změnu přistoupili vývojáře poté, co viděli výsledky sesbíraných dat. Ty ukazovaly, že týmy, které neúspěšně hlasovaly o surrenderu po 15. minutě, ve většině případů skutečně nedokázaly zvítězit. Prodloužování hry tedy konečný výsledek nijak nezměnilo.

Zároveň však vývojáři zůstávají opatrní, protože chtějí dopřát vítěznému týmu “pocit síly”, aby si hráči mohli vychutnat vítězství naplno a nepřišli o něj příliš brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama