Hans Sama opouští Team Liquid, Rekkles by se mohl vrátit do LEC
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Hans Sama opouští Team Liquid, Rekkles by se mohl vrátit do LEC

Hans Sama opouští Team Liquid, Rekkles by se mohl vrátit do LEC

Reibl

Reibl

20. 9. 2022 13:00

Dva marksmani si zřejmě vymění dresy.

Reklama

Dvě velmi známá jména marksmanů se aktuálně skloňují v souvislosti s přestupy na profesionální scéně. Jde o Rekklese, který tuto sezónu reprezentoval francouzskou organizaci Karmine Corp a Hanse Samu, jenž opouští Team Liquid.

Byla to těžká sezóna s hořkým koncem, zní z vedení americké organizace Team Liquid. Spolumajitel Steve se před pár dny vyjádřil k fanouškům a sdílel své zklamání z neúspěchu. Soupiska obsahující jména jako Bjergsen, Bwipo, Santorin, CoreJJ a Hans Sama měla být “všechno nebo nic”. Bohužel čtvrté místo v playoffs LCS znamená spíš to druhé. Velké investice se nevyplatily a Team Liquid bude na Worlds v Americe chybět. Změny jsou tedy nevyhnutelné.

Dlouho se spekulovalo, kdo z týmu odejde a okolo koho vznikne nová, zřejmě značně levnější soupiska. Vypadá to totiž, že Steve už peníze za hvězdná jméma sypat nebude a organizace vsadí na mladé talenty. Prvním, kdo se s týmem loučí, je Hans Sama.

Steven “Hans Sama” Liv opustil před rokem Rogue a rozhodl se, že zkusí štěstí v zámoří. S TL ovšem na titul nedosáhl, mezitím se ale Rogue radují z prvního poháru v LEC. Těžký rok pro marksmana bude nejspíše zakončen stěhováním zpět do Evropy. Budoucí angažmá slavného marksmana zatím oznámeno nebylo, nicméně francouzský hráč by měl nalézt tým přímo v LEC, nebo ve francouzské lize LFL.

Hans Sama opouští Team Liquid, Rekkles by se mohl vrátit do LEC

Mezitím na internetu kolují spekulace o švédské legendě, Rekklesovi. Ten údajně už nemá místo v Karmine Corp jisté a podle posledních zpráv se již předběžně dohodl s Heretics. Španělská organizace vstoupí do LEC po odkupu slotu od Misfits. S informací přišel Twitter uživatel @Razorkismo. Právě do Karmine Corp by totiž měl zamířit Hans Sama, jak naznačuje @LEC_Wooloo na Twitteru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama