Riot odhalil novinky Honor Systému a ukázal skin, který slušní hráči dostanou
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riot odhalil novinky Honor Systému a ukázal skin, který slušní hráči dostanou

Riot odhalil novinky Honor Systému a ukázal skin, který slušní hráči dostanou

Giry

Giry

31. 8. 2022 17:30

Na konci sezóny už nedostaneme jen chromu.

Reklama

V nejnovějším článku od Rioťáka TimTamMonster se píše o Honor systému a některých jeho specifikacích. Nejprve bylo zmíněny nedávné změny, poté odměny na konci sezóny a nakonec jsme se dozvěděli, co je v plánu do budoucna.

Speciální recall se povedl, ale...

Riot nedávno do hry přidal speciální recall pro hráče, kteří byli v jejich předchozí hře odměněni honorem. Riot díky této změně pozoroval mírné zlepšení chování hráčů, jenže tato novinka nezměnila to, jak hráči honor na konci hry udělují.

Místo toho, aby ocenění dostali slušní účastníci hry, většinou si ho odnese nejlepší hráč, který dokázal potahat. Nehodnotí se tedy chování hráčů, ale skill.

Které odměny nás čekají?

Už nečekejte novou chromu na Medieval Twitche a Grey Warwicka. Stále si však budete moct pořídit staré verze těchto barevných variací.

Místo nové chromy si pro nás Riot připravil zcela novou sérii skinů, kterou bude každou sezónu rozšiřovat. Ta se jmenuje Three Honors a tento rok vyjde na Malzahara.

Riot odhalil novinky Honor Systému a ukázal skin, který slušní hráči dostanou

Co můžeme čekat v budoucnu?

Riot prý nyní pracuje na funkci, která by toxické hráče umlčela přímo během zápasu, ve kterém se právě nacházejí, hned poté, co systém identifikuje nevhodné chování. Vývojáři se také snaží vymyslet způsob, jak ulehčit hráčům znovu hrát se spoluhřáči, které ocenili honorem nebo naopak od nich honor dostali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama