Mikyx se vrací do LEC, bude hrát po boku Patrika
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Mikyx se vrací do LEC, bude hrát po boku Patrika

Mikyx se vrací do LEC, bude hrát po boku Patrika

Tomáš

Tomáš

25. 1. 2022 17:00

Bývalý support G2 Esports se vrací do nejvyšší evropské ligy

Reklama

I přesto, že jsou změny v sestavě v průběhu sezóny velice netypické, se k tomuto kroku odhodlal na začátku jarní sezóny anglický tým Excel. Do týmu totiž přichází velice známý slovinský support Mikyx, který tři roky působil v legendární sestavě G2 Esports. 

Tato změna však automaticky zastavila cestu nadějného nizozemského supporta Advienna, který dlouhé roky o své místo v hlavním týmu bojoval. Svoji dlouhou výpravu do LEC a nečekaný konec v Excel sepsal Advienne v TwitLongeru, kde zmiňuje, že tuto změnu rozhodlo vedení týmu bez jakékoli konzultace s ním nebo s jeho spoluhráči a že nijak nesouvisí s jeho motivačními či herními výkony.

Dále popisuje, že je se svými výkony a zkušeností v LEC spokojený a klukům společně s Mikym přeje mnoho úspěchů do budoucna. Nečekaného konce si všimlo mnoho League of Legends osobností jako je Caedrel, Sjokz nebo Czekolad, (který zažil v týmu podobnou situaci) a popřáli nadějnému supportovi brzký návrat do LEC. 

Otázkou zůstává, zda se Miky stane tím klíčovým hráčem pro to, aby se tým Excel konečně dostal do vyřazovací fáze ligy, kterou tento celek měl několikrát na dosah ruky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama