Dejte sbohem Stormrazoru nebo runě Predator, Riot chystá změny pro druhý split
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Dejte sbohem Stormrazoru nebo runě Predator, Riot chystá změny pro druhý split

Dejte sbohem Stormrazoru nebo runě Predator, Riot chystá změny pro druhý split

Giry

Giry

2. 5. 2024 14:06

První split hodnocených her letošní sezóny skončí už za dva týdny. Vývojáři nyní ukázali, jaké změny nás čekají ve druhém splitu.

Reklama

Zatímco v prvním splitu jsme byli svědky velkých úprav (nové předměty, terén, neutrální monstra…), v druhém splitu nyní dojde na “středně velké” změny. Třetí split, který začne na podzim, přinese pouze malé změny, neměl by totiž příliš zamíchat metou před mistrovstvím světa.

Předměty

Pro druhý split se budou výrazně měnit předměty pro Marksmany, s jejich vývojem po velkých úpravách předmětů na začátku roku nejsou spokojeni ani vývojáři ani hráči. Podle Riotu by měl být každý předmět, kteří si hráči ADC koupí, stejně důležitý. To prý nyní neplatí.

Nejvýraznější změnou si projde šance na kritický zásah. Za se u všech předmětů, které ji poskytují, zvýší z 20 % na 25 %. K buildům, které cílí na 100% kritikcý zásah, tak budou stačit pouze čtyři předměty namísto pěti.

V rámci těchto změn budou také odstraněny dva předměty pro marksmany - Stormrazor a Kircheis Shard.

Runy

Také u klíčových run dojde na výrazné úpravy. Zcela přijdeme například o runu Predator, kterou vývojáři drželi dlouho dobu slabou, protože prý dělala jen problémy. Jako příklad nevhodného využívání této runy byl uveden Singed na midu, který po nabití cooldownu běhá z linky na linku.

Další vyřazenou runou se stane Lethal Tempo. Tato runa prý pomáhala marksmanům (ale i ostatním šampionům jako Yasuo nebo Yone)  ignorovat předměty přidávající attack speed.

Připravit se musíme i na některé reworky. Font of Life bude nově léčit váš a nejbližšího spojence po udělení CC. Press the Attack zase zvýší vaše poškození po třech útocích do té doby, než opustíte souboj. Runu Overheal nahradí nová runa Absorb Life, která vás drobně vyléčí poté, co zabijete svůj cíl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama