Další bug ve hře Fnatic na MSI tentokrát evropskému týmu pomohl
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Další bug ve hře Fnatic na MSI tentokrát evropskému týmu pomohl

Další bug ve hře Fnatic na MSI tentokrát evropskému týmu pomohl

Giry

Giry

9. 5. 2024 14:32

Sběratelé chyb letošního Mid Season Invitational budou zdá se Fnatic. Na rozdíl od play-in jim však tentokrát bug pomohl, ani to ale nestačilo k vítězství.

Reklama

Zatímco minulý týden v zápase proti vietnamským GAM Esports způsobila chyba evropskému potíže, tentokrát si hráči kolem Humanoida pomohli. Ani v této hře však bug nakonec neměl vliv na výsledek hry.

Bug s předmětem Zhonya's Hourglass ohrozil výhru Fnatic v druhé hře proti GAM
i Zdroj: Riot Games

Bug s předmětem Zhonya's Hourglass ohrozil výhru Fnatic v druhé hře proti GAM

Když Fnatic bojovali v nedělním klání o postup do play-off MSI proti vietnamskému celku GAM Esports, došlo v druhé hře na…

6. 5. 2024 15:15

Když se druhá hra mezi Fnatic a Gen.G blížila ke čtyřicáté minutě, došlo na teamfight kolem draka. V něm použil Chovy, midař korejského týmu, ultimátku za Aurelion Sola. Jenže došlo k chybě.

Nejenže se vlna ze schopnosti úplně ztratila a nebyla vidět, Lucian se dokonce vyhnul poškození i zpomalení, které ho mělo zasáhnout. Podrobně tuto chybu vysvětluje ve svém videu youtuber Vandiril:

Můžeme jen spekulovat, jestli měl na výsledek teamfightu tento bug nějaký dopad, jisté ale je, že Fnatic tak či tak prohráli a budou muset bojovat v loser bracketu. Už v sobotu ráno tak nastoupí proti severoamerickým mistrům LCS - Team Liquid.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama