Caps znovu ovládl hlasování o nejlepším hráči LEC, Humanoid a Carzzy skončili druzí
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Caps znovu ovládl hlasování o nejlepším hráči LEC, Humanoid a Carzzy skončili druzí

Caps znovu ovládl hlasování o nejlepším hráči LEC, Humanoid a Carzzy skončili druzí

Giry

Giry

29. 4. 2024 17:01

Hlasování o nejlepších hráčích jarního splitu bylo zvěřejněno. Nejvíce hlasů opět dostal Caps, druhé místo v rolích Mid a ADC získali čeští hráči.

Reklama

Caps získal všechny hlasy, které získat mohl. Ve výběru nejlepšího midaře pro něj hlasovali všichni s výjimkou hráčů a trenérů G2, kteří pro své hráče hlasovat nemohou. Od nich si vysloužil hlas právě Humanoid a usadil se tak na druhé příčce.

Hlasování v ostatních rolích už bylo vyrovnanější. Nejlepším ADC byl zvolen korejský marksman Ice (BDS), ten dostal 17 hlasů. Se 12 hlasy obsadil druhé místo Carzzy (Vitality). 8 hlasů pak získal Hans Sama (G2) a 3 hlasy dostal Noah (Fnatic).

Mezi topaři nakonec první místo obhájil Brokenblade (G2), který dostal 23 hlasů. Druhé místo se opět obsadil hráč Vitality, Photon získal 15 hlasů. Po jednom hlasu dostali také Oscarinin (Fnatic) a Irrelevant (SK).

Hráči Fnatic si nakonec odnesli také dvě prvenství. Nejlepším junglerem byl zvolen Razork s 23 hlasy. Druhý Yike získal 15 hlasů. Jeden hlas si vysloužili také Elyoya (MAD) a Daglas (Vitality). Supportům kraloval Jun (Fnatic) s 22 hlasy. 13 hlasů poté dostal Mikyx a 5 získal Labrov (BDS).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama