Bug s předmětem Zhonya's Hourglass ohrozil výhru Fnatic v druhé hře proti GAM
i Zdroj: Riot Games
eSport League of Legends Článek Bug s předmětem Zhonya's Hourglass ohrozil výhru Fnatic v druhé hře proti GAM

Bug s předmětem Zhonya's Hourglass ohrozil výhru Fnatic v druhé hře proti GAM

Giry

Giry

6. 5. 2024 15:15 1

Když Fnatic bojovali v nedělním klání o postup do play-off MSI proti vietnamskému celku GAM Esports, došlo v druhé hře na bug, který mohl výsledek celé hry otočit.

Reklama

Pokud jste druhý zápas sledovali, určitě si pamatujete, jak byl vyrovnaný a napínavý. Na každé malé výhodě záleželo. A jednu takovou malou výhodu si připsal poněkud neférově toplaner vietnamského celku Kiaya. Za Rubmla totiž kvůli bugu mohl zapnout efekt Zhonya ve chvíli, kdy se vznášel v bublině od Nami.

Hráči na Redditu se shodují, že šlo o důležitý moment. Díky této chybě Rumble dokázal zabít marksmana Fnatic a znemožnit jim získání Barona. Jeden z hráčů popsal, že jde o bug, který je ve hře už dlouho a je spojen se schopností E Ahri.

Jakmile totiž její E skončí, šampion zasažený touto schopností má mizivou chvíli na to, aby zapnul aktivní efekty svých předmětů i přesto, že na něj působí jiný CC efekt. Vývojář Riot Norak, který pracuje v QA, už slíbil, že se na tuto chybu s týmem podívá.

Fnatic dokázali postoupit proti GAM po dvou hrách, a Evropa tak bude mít v play-off oba dva zástupce. Rozlosování soupeřů i rozvrh jednotlivých her si můžete prohlédnout v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama