Blíží se úpravy pro Arénu, oživovat půjde po delší době
i Zdroj: Envar Studio/Riot Games
Novinky League of Legends Článek Blíží se úpravy pro Arénu, oživovat půjde po delší době

Blíží se úpravy pro Arénu, oživovat půjde po delší době

Giry

Giry

7. 5. 2024 17:02

Vývojář Phroxzon na svém Twitteru zveřejnil, jaké úpravy chystá Riot pro nadcházející patch. Dojde na mnoho změn od delšího čekání na oživení až po nižší nároky na titul Arena God.

Reklama
Reklama

Prismatické kovadliny

Prismatické kovadliny by měly od nové aktualizace nabízet předměty, které se na šampiona více hodí. Zároveň ale Phroxzon zdůrazňuje, že i nadále nebude výběr nabízet ideální předměty.

Rychlost střel Jhina

Pokud v aréně potkáte Jhina, rychlost jeho střel bude o 25% pomalejší. Navíc se přesune jeho startovní pozice tak, aby byly oba týmy ohroženy stejně.

Arena God

Na titul Arena God potřebujete vyhrát zápas se všemi šampiony ve hře. Jenže pouze 160 hráčů po celém světě dosud dosáhlo (jen) na 20 a více unikátních vítězství. Riot proto nároky sníží. Titul získáte po vítězství v aréně s 60 různými šampiony.

Vylepšené rankedy

V příští aktualizaci se spustí i ranked hry. Riot si prý připravil lepší matchmaking, dojde na soft reset MMR jako u klasických ranked her. Noví hráči by měli potkávat vyrovnanější soupeře.

Čas před oživením

Interval mezi smrtí vašeho spoluhráče a jeho oživením se zvýší z 11-8 sekund na 12-8 sekund. Oživování prý bylo dosud příliš jednoduché, proto Riot prodlužuje tento interval v úvodních kolech hry.

Balanční změny

S novým patchem přijdou samozřejmě také balanční změny, upravovat se budou předměty, augmenty i šampioni. Podle Phroxzona nepatří všichni populární šampioni mezi nejsilnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama