[Nepotvrzeno] Další várka uniklých informací - Nový šampion, skiny, Urgot a Evelynn
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek [Nepotvrzeno] Další várka uniklých informací - Nový šampion, skiny, Urgot a Evelynn

[Nepotvrzeno] Další várka uniklých informací - Nový šampion, skiny, Urgot a Evelynn

Smashee

Smashee

26. 5. 2017 11:01 2

Reddit opět zdrojem uniklých informací.

Reklama

V jednom reddit postu se stejně jako před nedávnem objevily další údaje o tom, kam směřuje League of Legends, jak by měly vypadat reworky a co by nás mělo čekat za skiny. Vše je samozřejmě neoficiální a nic není potvrzeno. Minulý leak informací se z velké části potvrdil, to ale neznamená, že se potvrdí i tyto informace. Vše ukáže čas.

Další šampion v patchi 7.12

Jmenuje se Nayuta a jedná se o mnicha z Ionie, který dokáže kontrolovat bouře. Hybridní assassin, nejspíše na mid nebo do jungle. Díky svému Q má obrovskou mobilitu a devastující, ale situační ultimátní schopnost. Je přirovnatelný k Dianě/Akali. Hlavní předměty pro maximální efektivitu budou pravděpobodně Luden's Echo a Gunblade.


Rework Evelynn

Evelynnina nová passivka Stealth jí umožní neviditelnost pouze v blízkosti zdí (podobně jako bonus k rychlosti pro Taliyah). Herní styl a kouzla se točí kolem stínů. Dvě chapadla trčící z jejich zad jsou jakési stínové paže. Disponuje schopností prostupovat zdmi, aniž by se zviditelnila. Její kouzla jí umožnují být velmi efektivní při counter-junglení v early game.


Rework Urgota

Absolutně nemobilní. Nejnižší rychlost pohybu kromě sesednutého Kleda (290). Má neskutečnou obranu i poškození, ale jeho slabostí je to, jak je pomalý. Při seslání W zůstane na místě, ale z jeho zad se stane odpalovač raket a může útočit na dálku. Základní útoky jsou prostřednictvím točící se pily. Ultimátní schopnost promění zónu kolem něj na obří mlýnek na maso, znehybní ho a vy ovládáte obří železný spár, který k vám přitáhne prvního trefeného nepřítele. Poškození je true damage. Pokud vás tento spár trefí, jste v podstatě bez šance, ale spár je velmi pomalý. Urgot je zkrátka šestinohý tank z masa.


Nové skiny

  • Program Heimerdinger, Elise, Kalista
  • Master Arcanist Vladimir
  • Nanotech Zac
  • Arcade Yorick
  • Secret Boss Viktor
  • Elderwood Blitzcrank
  • Pool Party Illaoi, Ahri, Gragas, Bard, Sivir
  • Piltover Customs Rumble

Znovu připomínáme, že nic není potvrzeno a je možné, že se všechny tyto informace nakonec ukážou jako nepravdivé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama