Fakerova budoucnost, Jiizuke odchází z Vitality, PowerOfEvil končí v CLG
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Fakerova budoucnost, Jiizuke odchází z Vitality, PowerOfEvil končí v CLG

Fakerova budoucnost, Jiizuke odchází z Vitality, PowerOfEvil končí v CLG

Filip Vít

Filip Vít

19. 11. 2019 12:00

Přestupové období se neuklidňuje a máme tu další várku aktuálních informací.

Reklama

Během posledních několika desítkách hodin se s novinkami na přestupové scéně roztrhl pytel. Proto jsme rozdělili článek na dvě části. Tu druhou najdete po kliknutí sem.

Konec sezóny znamená pro mnohé změnu působiště. Někteří hráči a trenéři zůstavají loajální svému týmu, někteří odcházejí od eSportu nadobro. Denně pro vás aktualizujeme článek s přestupy, kde naleznete vše důležité a zůstanete ve středu dění. Nyní se pojďme podívat na nejnovější zprávy ze světa eSportu.

Faker prodloužil smlouvu s SK Telecom T1

Ikona profesionální scény zůstává věrná svému týmu a prodloužila kontrakt na další dva roky. V SKT působí Faker už přes šest let a dres měnit nehodlá.

Trojnásobný světový šampion se stal letos hlavním pilířem při sestavě nového týmu.  Nová soupiska se vrátila opět na výsluní a slavila dva tituly v korejské soutěži. Na mezinárodních turnajích se však Fakerův tým neradoval ani jednou. Pokaždé v tom měli prsty hráči G2 Esports. Nejprve Ocelotova organizace skolila Goliáše na MSI v semifinále 3:2. O několik měsíců později se oba celky střetly opět v semifinále a to na světovém šampionátu. I tentokrát se radovali Evropané, když s elegancí ovládli sérii 3:1.

PowerOfEvil už dres CLG neoblékne

Německému midlinerovi vypršela smlouva ve známé americké organizaci. Konrakt se CLG už neprodlouží a stává se tak volným agentem. Poe není prvním, kdo z týmu odchází. Spolu s ním celek opustili Moon, Auto, FallenBandit, kouč Irean a Biofrost.

CLG se v posledních letech dost trápili. V létě jsme je po dlouhé době mohli vidět v top trojce, když se týmu s Ruinem na topu začalo dařit. V letním splitu obsadili třetí místo. V kvalifikaci na světový šampionát však selhali, když prohráli s Clutch Gaming 3:1.

Fakerova budoucnost, Jiizuke odchází z Vitality, PowerOfEvil končí v CLG

Poe bude na trhu dost žhavým zbožím a je velmi pravděpodobné, že v Americe zůstane.

Gen.G a KT Rolster opouští opory týmu

Velké změny hlásí celek Gen.G. Šampioni z roku 2017 nejdříve oznámili, že Ruler prodloužil smlouvu. Jenže korejský střelec si bude muset zvykat na nové spoluhráče, nebot tým opouští hned řada hráčů. Tým opouští CuVee, Roach, Peanut, SeongHwan, Fly, Kuzan, Rich a Asper. Stejný scénář se odehrál v týmu DragonX a KT Rolster. Někteří hráči by tak mohli najít nové působiště zde.

KT Rolster přišlo taktéž o většinu kádru. V týmu skončili Kingen, Smeb, Score, Bdd, PraY a také náhradník Zenit. 

Italský hřebec dává sbohem Vitality

Vitality přichází o svého úsměvavého midlinera. Jiizuke se připojil k žlutočerným na konci roku 2017. Největšího úspěchu se dočkal v barvách Vitality brzy, když se s týmem probojovali na Worlds 2018. Zde si získali fanoušky svými sympatickými výkony ve skupině smrti, když jim jen o pověstný vlásek uteklo playoffs. Dokázali, že není nutné hrát podle mety, ale hrát to, co týmu nejvíce sedí. To si vzali ke srdci zbylé evropské celky na světovém šampionátu a dotáhli to daleko. G2 Esports padli v semifinále a Fnatic našli přemožitele až ve finále.

Fakerova budoucnost, Jiizuke odchází z Vitality, PowerOfEvil končí v CLG

Otázkou teď je, zda-li bude o italského hřebce zájem. Není vyloučeno, že by si Jiizuke mohl najít působiště za velkou louží.

Další přestupové perličky ve zkratce

  • Jungler UmTi opouští KT Rolster a stává se volným agentem.
  • Trenérský tým Acorn, supreme a Hirai se připojili ke KT Rolster.
  • Deft prodloužil smlouvu s DragonX.
  • Galatasaray Esports přišli o midlinera GBM
  • Maple si hledá angažmá poté, co odešel z týmu Suning.
  • Kuro hledá nové působiště.
  • Jungler Meteos se ohlíží po novém týmu, stejně jako midař Damonte.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama